Nygift och lycklig. :)

Hade en av mina absolut bästa dagar i lördags. :) Det blir svårslaget! Nu blir det kärleksmys resten av veckan. På torsdag-lördag blir det hotellvistelse i göteborg. Ska bli riktigt mysigt, det ser jag fram emot.

Nu avnjuts ett par glas vin och lite skräckfilm.

Tjing!


Snart nygift. <3

Om 15 timmar och 45 minuter ska jag gå in i kyrkan! Åååh. Kommer bli så underbart. Tänk vad tiden går snabbt...

Puss på dig min Marcus!

4 days left.

Åh. Det drar ihop sig! 4 dagar kvar! Fan, vart tog tiden vägen? :) Nåja. Har haft ett underbart år med planering, planering, planering och planering. Kanske borde skola om mig o bli en sådan där bröllopsfixare? Hmm. Kanske inte. Tragiska yrke alltså...

Anywho... Imorgon blir det shopping med Sandra, fixa naglarna, prova in Marcus kläder, shoppa med bror, och slutligen provgå i kyrkan. Upp med tuppen imorgon alltså.

Nu lite sömn. Bästa skönhetstipset eller hur var det?

V75.

Just ja. Såg att jag svurit över Hoyty tidigare. Har inte sett henne i uppställning sedan dess. Undra om hon faktiskt blev burgare? Dumma, dumma häst!



McHoyty?


One Week.

Ja om en vecka är vi fru & herr Hansson. Ja vi är lite otraditionella och tar mitt efternamn! Oh well. Hansson vs. Carlsson. Ole, dole, doff... Hansson vann på att det redan finns en Anna Carlsson i släkten. Marcus syster. Kändes en smula för hillbylly för min smak må jag säga.

Men! En vecka kvar som sagt och nästan allt är fixat. Vågar dock inte lägga in en massa bilder här med tanke på att Marcus inte får se min klänning, slöja, tiara etc. Men kan lova att klänningen är gudomlig! (Varför får man bara ha den EN gång?)

Men eftersom det är efterfrågat hur det går så kör vi en snabbis.

Kyrka: Gårdsby.
Festlokal: Viljan - Brittatorp.
Antal bjudna gäster: Ca 120.
Antal kommande gäster: Ca 80.
Antal brudtärnor: 2st. Angelica och Sandra.
Antal bestmans: 2st Joacim och Daniel.
Meny: Hokuspokus 3 rätters.
Cateringfirma: Hemma hos oss.
Brudklänning: Inte svart eller chockrosa iaf. Köpt på drezza. Ca 5000 + kostnader för div ändringar.
Brudgummens klädsel: En sådan längre kavaj, med cravatt (eller vafan det heter) + tillbehör.
Tärnors klädsel: Svarta klänningar.
Bestmans klädsel: Svarta kostymer, åt det guldiga hållet på slipsarna.
Blommor: Brudbukett: Champagne och vita rosor, och ngn lila blomma som jag inte vet vad den heter. Resten vitt
Alkohol: Massor, inköpt i tyskland. Fri bar!
Toastmadame: Jenny! (Frågade henne när hon var under alkoholens påverkan. Hon sa ja. Det räknas. :)
Antal katastrofer ( so far) EN!: Prästen sjuksriven. Har funnit en ny.

Övrigt. Kommer att bryta mot svenska kyrkans tycke och smak, min far kommer att leda mig in i kyrkan. (Detta var innan jag läste på ab att vår sessa vickan ville att kungen skulle leda henne in o det blev tjaffs. Ja, vi bestämde vårt bröllop 3 månader innan hon yttrade sig. Så nej, vi gifter oss inte för att hon gör det!!!)
Festen är barnfri, men till kyrkan är ALLA välkomna. Stora som små, blåa som gula.

Hmm. Tror jag skrivit så detaljerat jag kunnat nu. :) Som sagt, bilder på klänning och sånt (som jag antar är kul o se) kan jag inte lägga upp. Men som sagt. EN vecka kvar. Några små saker kvar att klirra bara. Typ transport och en klänning. Men det fixar sig!

Tjing!


Pingstafton.

Hemma! Idag har jag verkligen haft en kanondag. Vädret har varit på topp. Utvilad och lycklig. EN vecka kvar tills den stora dagen. Kanske kan tyckas att man borde haft fullt upp o dona med. Men icke. Jag och älsklingen tog en tripp till kalmar. Shoppade, var vid slottet, fikade, åt och  myste. En helt underbar dag!


Anna åker bil.


Turturduvorna.


Kalmarslott.

Mm, snyggve herself.

Så, bättre vinkel.



En vyyyy! ;P



Slott.



Fika!





The End.


9 dagar kvar... Pirrigt!

Inte mått illa idag. Och inte kräkts. Dock en halsbränna som inte är av denna värld. Och i min värld har samarin introducerats.
Om en stund kommer Sandra förbi (på egen risk). Blir dock hemma ifrån jobbet imorgon med (48 timmarsregeln). Dock vet jag inte om jag är så smittsam. Men varför chansa?

Tror även att jag ska bege mig ut senare. Vädret är ju sååå fint!

Stress, stress.

Gud vad det regnar ute. Funderar på att bege mig till affären snart. För att sedan gå till jobbet lite tidigare. Får ingen ro till ngt här hemma ändå. Telefonen ringer konstant! Inget fel med det. Men kan likaväl bege mig som sagt. Måste köpa kaffe oxå. Och ngt fika. Och ngt att äta ikv. Ja inte glömma. Snus oxå.
Ååh... Men sedan är det 4 dagars ledigt som gäller för mig. Pausa tiden, hinner icke med!

En perfekt dag!

Hade en av de bättre dagarna någonsin i lördags. Kan nog inte tacka nog. Men TACK iaf alla underbara! :))

Slappdag numero 1.

God eftermiddag.

Idag har jag varit uppe på Maxi o handlat en massa mat. Det ekade i kylskåpet imorse när jag kikade in, mjölken var den sista som rymde. *hoho* Undra vem som ätit upp vår mat? Eller att det är så att vi inte handlat på typ 2 veckor kanske? Aja, nu är det välfyllt igen. Men gud så tråkigt det var att handla idag... Brukar älska att storhandla, snabbmakaroner är lika kul att köpa som skor. Konstigt, nästan roligare att köpa snabbmakaroner. Kanske för att man vet exakt vad man ska köpa och slipper springa in o ut i 15 affärer och ändå inte hittat några skor?

Kom o tänka på Jenny nu, hon ringde innan. Hade väl provat en 500 klänningar men tydligen så var det inte en enda som föll henne i smaken. Varför är det alltid så när man MÅSTE köpa ngt? Så hon kommer stampa in i en svart sopsäck och gummistövlar på bröllopet. Ser fram emot det. Kanske tar blickarna ifrån mig när jag vaggar in. Jävla dumma skor jag köpte.. Åååh, suck!

Aja. I övrigt då? Sitter i min underbara soffa och väntar på att kl ska bli 15 så jag kan börja skala potatis. Kul? nej inte speciellt... Skalade potatis igår oxå. Dock blev dom till mos.

Senare ikväll så ska vi vara barnvakter åt Edwin. Det ska bli kul! Hoppas att han är full med energi. Kan behövas här framåt kvällen. Annars hamnar man i soffan med halvstänga ögon och väntar på att gå och sova. Ja, sicket givande liv man har ibland...

Just fan. Måste ringa 2 überviktiga samtal sedan oxå. Ett till min frisör, måste ändra tid för provuppsättningen. Måste även ringa och boka tid för att få mina naglar fixade. Och så måste jag dubbelkolla med Sandra så att jag gav henne info ang nästa fredag. Hmm... Gör det imorgon. Är ju så mycket oviktigt skit på TV som ska stirras på. Älskar eftermiddagsrepriser. *Gäsp*

Tisdag.

Sjukskriven tills på söndag. Rekomenderad vila. Vi får se hur det blir med det. Eller ska iaf vila ryggen. Men lär ju inte ligga i sängen hela veckan.
Lite promenixer och småplock kan ju inte skada! Nehe, om man skulle ta o surfa runt o bara se vad man stöter på. Är så seg nu så det finns inte. Borde nog äta ngn form av lunch oxå. Vi får se!

Underbar söndag.

Haft en underbar dag med Marcus idag. :) Varit på utflykt o fotat över 1000 bilder. Älskar nya kameran! Ryggen har varit ganska så bra idag. Är väl för att jag vilat den ett tag nu. Får hoppas att det är på bättringsvägen. Börjar bli lite småtråkigt här hemma nu faktiskt.


Nehe, nu får min sötnöt komma upp ifrån tvättstugan. Börjar bli sömnig.

RSS 2.0