Gomorron. :)

Idag är det FREDAG! Och jag är ledig! Kan det bli bättre? Ja, det kan det faktiskt. Men tänker inte rabbla upp allt i världen som skulle kunna göra min dag bättre. För jag är helnöjd med den ändå!

Ska ner på stan med min kära mamma och äta lunch sedan. Ska bli trevligt som fasen. Blir även lite shoppande antar jag. Mhm.
Och kvällen bjuder på halloweenfest. Får väl se hur kul det blir.


Mys med min älskling. :)

Idag är jag en bra flickvän. Efter stressen jag fick honom att genomlida imorse så bestämde jag mig för att göra ngt omtänksamt. Så har varit o köpt blomma, stenar med text, hjärtan, ett halloweenspöke mm och fixat ett fint fat. :D Kanske mer en tjejgrej egentligen. Men jag har även lagat mat åt honom. Och det går väl alltid hem?

Halmastad: Tur och retur.

Söndagkväll.

Helgen har varit toppen! Först IKEA i fredags när både jag och älsklingen tagit fritt. Shopping, shopping!
Och så i lördags var det min födelsedag. Och hela dagen var kanon, först kom älsklingen in och sjöng och grattade mig på morgonen. Sedan sammarbetade vi i köket. Var en jävla massa mat som skulle lagas o vara klar till kl 14 när släkten ringde på dörren. Men iom att vi är ett perfekt team så hann vi klart!
Så hela gårdagen var topp! Kunde inte blivit bättre. :)

Idag körde vi min brorsa till halmstad. Så vi har tillbringat en stor del av dagen i bil. Men men.
Nu är det mat och så gossip girl.

XOXO. :)

Idag är det ingen vanlig dag...

...Idag är det min födelsedag!

Blev uppvaktad av älsklingen imorse. Han är så mysig. :) Ballonger o hela balunsen! Och såklart presenter. :)
Ååh, älskar min födelsedag!

Älskling kom hem!

Jag är hungrig! Det blir stuvade makaroner och stekt falu ikv. Och med tanke på att jag inte fixar att göra stuvade makaroner så måste jag snällt vänta... Ätit en rejäl frukost idag dock. Så står nog ut liiite till, men ytterst lite.
Får se fram emot mitt gottande ikväll ist.




Mums. :)


Trötter.

Ett varmt bad senare... Fy va trött jag är! Totalt energilös idag. Får ta och krypa ner efter de desperata fruarna ikväll. Har 2 tidiga dagar till framför mig. Och inte nog med det. Sena kvällar oxå. Jaja. 3 dagar ledigt denna vecka. *Ser fram emot* Med STOR förtjusning!

Fredagen går i shoppingens tecken. Ska till IKEA med min kärlek. Lite småsaker som ska inhandlas inför bröllopet.
Lördagen är det kalas och firande för mig. HELA långa dagen. (Och kvällen)

Åh, tycker att dessa dagarna ska rusa iväg nu.


Frozen.

Kallt! Fryser som en tok. Ska krypa upp i vår mysiga soffa och läsa min nya Amelia dom damp ner i brevlådan idag. Ska även frossa i clementiner. Så gott!


Höstbilder.

Hösten är en årstid att  både älska och hata. Soliga dagar är den helt underbar! Luften är skön och det är så himla fint med alla starka färger. Men sedan har vi även de mörka mornarna, regnet tränger sig in med blåstens hjälp. Kvittar hur tight man drar jacka och halsduk. Usch o fy. Men! Ja, det finns alltid ett men. En dag varje höst är alldeles, alldeles underbar. Och det är min födelsedag! Inte många dagar kvar nu. På lördag smäller det!



I heart new things!

Ah, så skönt att vara tbx. Det är ngt speciellt med en ny blogg. Inte sant? Tog och skrotade mina andra 2 som jag hade. Blev inte allt för mycket uppdateringar.
Fast visst, inget som säger att det kommer att bli det nu heller. Skriver när andan faller på. Ibland kanske det till och med dyker upp något läsvärt! Tror man kan jämföra min blogg med brittisk humor. Lagom kul när man är trött, och tänka behövs inte alls. För att sedan i slutet bli lite mer serisöt och tankeverksamheten börjar få fnurr.
Sounds good ey?

Fnattkatt.



Lillkatten siktar mot blåkulla. Ute i god tid.

Första.

Sådär. Testar ett inlägg för att se hur min design ser ut. :) Säkert kanon!

RSS 2.0