Fula ting!



Åååh haha, satt o bläddrade ibland bilder. O då mindes jag när jag fick ett ryck o rensade ur skåpen i köket. O där, där mitt ibland Marcus grejer hittade jag denna sak. En tårtspade. Fan så jag skrattade, den är nog bland det fulaste jag sett. Det där röda på den är för att "trycka" av tårtbiten på tallriken så att den inte välter. My oh my. En riktigt ful tårtspade typ 80-tal? I plast. Ja jag säger då det...


Aoootch. ;(

Midsommarhelgen har varit toppen! I fredags var vi hos Jenny, Daniel och kidsen. Riktigt trevligt midsommarfirande må jag säga.

I lördags var vi på evedal o solade o badade och avslutade med grillning på kvällen. Också mycket, mycket trevligt.

Och igår. (Söndag) så var vi i halmstad. Och ja. Vi brände oss. Fiiifan säger jag bara. Min rygg är helt förstörd. Det var rena tortyren att ta en dusch o sedan klä på mig idag. Hade nog helst gått runt utan ngt alls på överkroppen. Men men, ska jobba i em/kväll. Så tycker nog att det passar sig att ha lite kläder då.

Fortfarande tråkigt.

Har dansat runt i lägenheten med min vän dammsugaren, har även diskat en jävla hög med disk. Och nu är jag uttråkad igen. Iofs tvätta vid 17. Men suck, det är så fint väder o jag vill vara ute! Har ingen att vara ute med dock. O det suger. Oh well. Sånt är livet...!

Tjipp.

Boooooring!

Okej, man är ledig hela dagen. Men har inget att göra. Gud jag dör av tristess! INGENTING. Blir att man sitter o bara ploppar runt på div sidor. Oh inte blir man klokare av det nej.

Hepp hepp. Kaffe och kexchoklad kanske?

Götet med älsklingen. :)


....



Love. :)

Helgtips tack!

Jaha, snart fredag. Och vad ska man hitta på i helgen. Har inga fasta planer på hela året förutom midsommarafton. Men mitt liv kretsar inte kring den dagen, så lite tips på vad som kan hittas på innan dess.

Hemmakvällar med film och godis i all ära. Men har blivit lite för mycket av det.

Krogen? Är ju inte speciellt givande heller. Någon gång ibland funkar det men inte alltid. Så nej.

Åka iväg? Ja, det had varit trevligt. Var iofs iväg förra helgen. Men det var som sagt trevligt. Men har ju inte råd att göra det varje helg heller. + att man behöver kattvakt.

HJÄLP! NU!

Gomorron.

Idag är jag ledig. Kan behövas efter 3 arbetsdagar. :) Har inte speciellt mycket att göra heller, student i em och nu väntar jag på golvgubbarna.
Kaffe, soffa, tv och halvkassa sitcoms. Vad mer behöver man?



//Fru Hansson.


RSS 2.0