Mitt namnsdagsbarn!

Hade lixom missat att Marcus har namnsdag idag. Iofs, det är Karl. Och det är ju ett mellannamn så det kanske inte är sååå dödsviktigt att komma ihåg. Men fan ta honom om han missar en av mina!

Prästen var ju här idag oxå. Gick ju bra. Tror jag svarade rätt på alla frågor. :P Hehe, nej men dopet kommer nog att gå snabbt och smidigt. Fick lite konsulation ang mitt fadderskap (som han kallade det). Sedan efter mitt dop ska vi ha uppföljning + snack ang vigseln. HerreGUD. Trodde inte att ett dop var en sådan stor grej... Men där ser man.
Aja, han verkade trevlig och naturlig, inte konstig det minsta. Så honom trivs vi med. Nu lite TV innan mitt namnsdagsbarn ska få sin namnsdagsmassage.

Tjipp.

Färdig med de flesta "måsten".

Då var man nästan klar med allt som behövdes göras här hemma. Väntar på att mr Marcus ska trilla in o hjälpa mig med gardinerna i vardagsrummet. Skulle säkerligen klara det själv, men det är ju tusan så bekvämt med ngn som gör det åt en. :D

Min tigerkaka som jag kämpade med blev faktiskt helt okej. (Ja, jag har redan varit o nallat på den). Så kl 16:45 kommer prästen o ska tala om vad ett dop innebär yada, yada, yada.

Dagens vill ha.


Ledig idag!

Så håller på att städa för fullt. Eller ja, jag ska snart städa för fullt. Ska även baka ngt enkelt. Så jaha... Dags att starta nu kanske. Här kan man sitta en annan dag!

Tjipp!

Dagens vill ha.


Världens bästa pojkvän.



Igår när älsk hämtade mig efter jobbet så hade han handlat mat ifrån donken. Kunde inte bli mer passande. Så jävla gott va det. Ovanligt gott. Fick även massage medans jag kollade på scrubs. Ibland är han bara världens bästa. :)

Dagens vill ha...


Tisdag. Veckans segaste dag.

Fyfan va trött man kan vara. Tagit sovmorgon både igår och idag. Visst, börjar inte jobba förrens 13:30, men kan väl ändra kliva upp innan 10? Aja, haft mycket planering nu ett tag, så antar att tröttheten väntat tills nu.

Kanonväder ute, men fasar ändå för att gå ner till jobbet. Känns kallt. Adjö då da.

Måndag igen.

Ny vecka. Har inga större planer för denna vecka. Bara jobbet som är inplanerat. Får väl försöka hitta på ngt mer. Dock jobbar jag ju 3 kvällar nu i rad, vilket gör att man inte hinner så mycket. Fast just det. På torsdag kommer prästen hit, och på fredag är det Mary K... Men annars står veckan ganska stilla.

Gomorron.

Vaknade snortidigt idag av att älsklingen försökte sig på tårtorna. Klev upp och fixade dom ist. Och givetvis råkade jag ju hälla i mig kaffe. Går ju på rutin... Så nyss slog det mig, skulle lämna kompleterande prov hos läkaren idag. På fastande mage... Asch då, får trava dit imorgon ist. Känner mig riktigt pigg nu. Behöver nog komma ut en runda idag.


Sötnosen.


Doktordags.

Idag ska jag till doktorn då. Är på tiden att jag släpar mig dit. Går förmodligen o släpar på ngn bakterie eller så. Så 13:20 idag är det dags. Hatar verkligen väntrummen på vårdcentralen. Man känner sig alltid så mycket sjukare.


Stressigt att v ara ledig.

Jaha, idag är första gången jag känner av detta med stressen inför bröllopet. Inbjudningskorten ska klirras o sedan ska alla adresser finnas. Men guuud. Vet inte ens vilka inbjudningskort jag vill ha. Hjälp. :S
Försökte även få tag på ngn i kyrkan där vi ska gifta oss. Var ju fan omöjligt. Pöh!

RSS 2.0