Ont i ryggen.

Ont i ryggen. Känns som den låser sig lixom. Skumt. Hade kanske behövt gå ut o röra på mig lite. Men nu tokregnar det, så det får vänta tills senare.

Ska ta ett bad o se om det hjälper kanske... Testade nya kameran igår. Så jävla nöjd!

Anna on the run.

Inte en helt pigg o alert Anna ännu. Men idag har jag lite ärenden som inte går att skjuta på längre. Och iom att ingen kan göra de åt en så måste jag pallra mig ner på stan en runda.
Ska även möta upp min bror för en lunch och kostymhandlande. Sedan blir det hem igen och kanske försöka mig på ngt här hemma. Ser überjävligt ut här. Fyfan så tråkigt. Men men, så är det när man inte har 100% att ge.

I helgen ska jag ev jobba. Mår jag som jag mår nu så blir det inga problem (för hoppningsvis). Nej, på med lite kläder och så iväg. Ha en bra torsdag.

Idag är ingen vanlig dag!

Idag är det min älsklings födelsedag. Hurra, hurra, hurraaaa!! :)
Haft en toppendag med besök ifrån våra familjer. Goda o glada nyheter. Ja, dagen har varit toppen. Han fick en massa presenter såklart, och frukost på sängen och skönsong ifrån mig imorse.
Nu är han iväg och handlar mcdonald's åt mig. Så jävla snäll är han. Kunde inte träffat något bättre. :)
Drygt en månad kvar tills vi blir man och fru. Can't wait!

Hostmedicin, nässpray & te.

Ja. Har tydligen åkt på en ordentlig hosta med. Har så ont i luftrören att jag bad Marcus göra te till mig. Och trots hockeyn så ställde han upp. Ja, han hade nog även gått till affären åt mig om jag bett honom. :)
Försöker kurera mig snabbt nu. Torsdag/fredag blir det många timmar i bilen. Imorgon på fm ska jag och min kära far tur & retur till jkpg. Sedan runt 04:00 så åker jag och Marcus till tyskland för att handla alkohol till bröllopet. :) Bara 5½ vecka kvar nu. Can't wait! Man & Fru. Wow lixom. :)


Catfight o väntan.



Katterna tjivas o jag väntar på att min Marcus ska komma hem. Han har varit o handlat. :D Sedan blir det tacomys för hela slanten!


Ledig.

God morgon/förmiddag. LEDIG idag + dagar till framöver. Lovely! Idag har jag endast ett projekt. Och det är att baka snickerskakor. Älsklingen fyller år på söndag. Så då måste det bakas. :)
I övrigt blir det inte mycket gjort kan jag lova. Snorig till tusen och seg i bollen. Men man måste ju inte alltid ha fullt upp eller?

God morgon.

Genomförkyld idag. Som tur är så ska jag inte jobba många timmar. Och sedan är jag ledig resten av veckan. Underbart! På fredag åker jag och älsklingen ner till tyskland för att handla massor av alkohol till bröllopet. Ska faktiskt bli riktigt roligt med en roadtrip. :) Hoppas bara på att vi får några timmarssömn innan det är dags för avresa.

Nehe, dags att bädda sängen och fylla på kaffekoppen nu kanske. Smell you later.

Gokväll!

Så underbart skönt att vara hemma hos min älskling igen. :) Haft det toppen i huvudstaden öxå. MEN fan vad jag saknat min Marcus. :) Trött var man oxå. Sovit 14 timmar inatt. Välbehövligt, halsen är lite retsam oxå. Men men, det går över. :)

Ikväll har mamma varit här och ätit mat och kollat på när  hästarna sprang. Tyvärr vann vi inget. Jävla Hoity! Ska ALDRIG mer spela på den hästen. Spring till mcdonald's med dig...


Tic tac!

Sitter och väntar på att min älskade ska komma hem ifrån arbetet. Nu börjar jag sakna honom rejält! :)


Min lediga dag.

Så, idag var man ledig. Älskar det. Vissa dagar är det fan så mycket skönare än andra att vara ledig. Och just idag är en sån dag. Marcus jobbar och jag är helt för mig själv. Behövs ibland.
Dagen till ära har dock ett tema. MIG. Precis, så just nu sitter jag med hårinpackning och dricker kaffe. Ska bara göra det jag känner för och vill idag. Tänker inte ens diska. Sug på den ni!
Tänkte dock sola i em. Måste få till en fin bränna ffs. Tror inte att mina ben har något som helst piggment heller. Kan någon ha vitare ben?! Tveksamt.



Oh what a day!

Haft en toppendag idag. Startade med jobb 7-16. Sedan skulle vi egentligen varit o provätit vår bröllopsmeny. Men tyvärr blev det flyttat tills på måndag.
Så idag har vi varit och kollar på systemkameror. Dock inte bestämt oss vilken det blir ännu. Men det finns 2 alternativ. Så vi får se.
Råkade även halka in på WII, såg att dom hade svarta fina konsoller. Blev sugen måste jag erkänna. Får väl ta det på nästa familjemöte. Dyra leksaker det där dock. För det är ju en massa tillbehör som skall inhandlas oxå. Och ni vet hur det är. Allt på en gång ska man ha!

Och nu har vi precis städat här hemma. Effektivaste dagen på länge. Ledig imorgon ju. Wiho!

Nehe, nätshoppa lite nu kanske. Tjipp!

RSS 2.0