Home again.

Så, lämnat in katten och handlat. Gick smidigt som fan. :) Var hemma för ca 45 minuter sedan, men tillbringat min tid med att inte göra ngt. :) Nu ska jag slå en pling till Jenny o säga att lunchen blir hos mig idag. Har ingen tid att vandra ner på stan. Så mycket som ska fixas och donas med. Puh.

Godmorgon. :)

Ute är det fortfarande mörkt. Men jag gillar att stiga upp tidigt. Nåja, ibland går det bra. När man måste. Ska lämna lillan på djursjukhuset idag. Kastrering! Orkar inte ha henne springande och löpande ngt mera. Igår pågick det oanständigheter i vardagsrummet. TROTS att både Hugo och Frans är kastrerade. Oh well, lusten försvinner kanske inte för det... Men äckligt var det att se ivf. ;(

Nehe, ska hälla i mig kaffet, sedan är det dags att bege sig!


Hej där igen!

Sitter och väntar på att älsk ska komma hem. Vi ska åka upp till citygross o så till Rottneland o hälsa på hos familjen Berg/Nilsson. Ser fram emot att gosa med dom små!
Köpt presenter med. Hoppas att dom uppskattas!! Blivit endel shopping över lag idag. Men men, pengar är till för att brännas. Inte sant? :D


Klara!



Klara som bekantar sig med eluttaget... Mhm. Any luck huh?


Lite bilder ifrån helgen.


Sconesbak.

Ikväll blir det te, scones, marmelader, ost, smör och några avsnitt av dexter. (Har blivit serietok), en av årstidernas fördelar. :) Kan ju inte börja med mitt julpyssel ännu. För tidigt att göra godis och pynta. På onsdag åker dock stjärnor och nya gardiner upp. OM jag är ledig blir det en sväng på torget för att handla lite nya blommor oxå. Myspys. :)
Men ikväll blir det måndagsmys. Kan inte bli så mycket bättre än att tända en massa ljus o burra upp sig i soffan med sin älskling.



Bild lånad ifrån scones.se


God förmiddag.

Jaha, så var det måndag. Jag är fortfarande hemma ifrån jobbet. Varit en seg bakterie som invaderat min kropp. Men är på bättreingsväge, och räknar med att jobba på onsdag.

Men lite nytt som hänt. Klara har hänt oss. En liten kattflicka på ca 1 år som kom till oss igårkväll. Hon har alltså flyttat ner till småland ifrån gbg. Så nu gör vi allt för att hon ska känna sig som hemma. Mina 2 kattpojkar var lite suspekta emot henne i början. Nu har den äldsta accepterat henne fullt ut. Han tar alltid på sig en roll som storebror när det kommer en ny katt till familjen. Den lilla är lite mer avvaktande. Han är ju van vid att vara familjens minsting. Och nu har han fått en jämngammal kamrat. Men vi håller tummar och tår för att allt ska gå bra. Hon verkar vara en mysig, nyfiken och pigg liten kattflicka iaf. Så nu har vi 3 katter i vår boning. Spännande!

Smärta och underbar pojkvän.

Har varit en smärtsam dag idag. Ont, ondare, ondast. Blev inget utdragande av visdomstand... Dom ville dock tortera mig, men feg som jag är så vägrade jag och tog mitt onda och gick. Eller Marcus körde hem mig. Han var världens underbaraste. Jag satt i soffan och grät som ett barn. Han är bäst. Min sten för ögonen. :D

Nu är det dock dags för oss att krypa till kojs. Har varit full rulle idag. De starka tabletter jag fick ger mig konstigt nog energi. Borde ju vara tvärtom? Eller? :S

Aja, till sängen. Marcus har redan krypit ner. Natti natt.




LOVE.


Smärtsamt.

Jag och mitt on-and-off-förhållande börjar lida emot sitt slut... Under 6 år har vi haft det såhär. 2 envisar viljor som slagits om att vinna. Gråt, svett och sömnlösa nätter. Ibland har det varit fruktansvärt. Ingen verkar heller riktigt förstått hur illa vi verkligen har det tillsammans.
Vi 2 kan helt enkelt inte leva ihop. Har egentligen vetat om detta sedan första dagen, när de första tecknen kom... Smärta! Ja, det ordet är ganska milt i jämförelse. Ett rent helvete har jag haft ibland. Ett par gånger om året är det som värst. Och just nu är det verkligen ställt på sin spets. Jag har alltid tänkt "men om jag bara håller ut ett par dagar så går det över sedan, jag vet att det blir bättre, vet att vi kan komma överens" Men får nog erkänna... Inatt var droppen. Kunde inte ens gå till jobbet idag... ;( Så imorse 08:00 var det att lyfta luren och ringa det där samtalet som skrämt mig under hela denna tiden. Men jag vet ju, att gör jag inget nu så blir det bara värre.

Så vid kvart i elva har jag tid hos tandläkaren. Nu ska denna förbannade visdomstand bort!

Waiting.

Jaha. Då är man klar med allt som skulle fixas på förmiddagen. Nu är det bara att vänta en timma. Sedan ska jag få njuta ett tag!

Unna sig en tisdagsfika! :D


Gomorron.

Idag blev jag väckt av mobilen. Blir jag iofs nästan varje morgon. Vid kl 11 ska jag vara hos frisören. Vid 13 ska jag vara på jobbet och kl 19 ska jag befinna mig i LAMMHULT. Mary K party. Skoj skoj. Älskar ju smink och allt som hör det till. :) Kommer bli extra bra iom att jag är så fin i håret med.
Var över TVÅ månader sedan jag satt i frisörstolen nu. Gud, vet inte varför det dröjt... Kanske för att jag blev så himla nöjd med min färg sist. Så jag har känt att jag inte behöver bättra på den. Älskar den verkligen! Men men, idag ska det fixas till iaf. Måste ju pigga upp hösten. Inte sant?

Poff och så är det måndag.

Jaha. Helgen rusade iväg som vanligt. Iofs, jobbade fredag + hela lördagen. Men söndagen var jag ju ledig, vart tog den vägen?
Marcus var hemmafru i helgen. Putsade fönster och städade. Han är så duktig så, min drömprins! Dock blir det bättre städat när jag städar... Det är sant. Men antar att det är ngt med killar och städning. Dom lägger inte ner hela sin själ i det, för då kanske dom slipper nästa gång. Pfft, då slipper dom absolut INTE nästa gång. Dom måste ju öva så dom blir lika bra som jag vill att dom ska vara. Eller hur?



Detta är han bra på...


Felstavning och jobb.

Uppenbarligen kunde jag ju inte stava i förra inlägget. Jag VET att det stavas frukost. Så.

Nu är det snart dags att dra sig emot jobbet. Lust eller inte, spelar ingen roll. Marcus ska vara duktig och putsa fönster här hemma iaf. Puss på dig snuffs!

Frukorst.

Nyss ätit frukost. Nöjd för tillfället.


HugoT.



Sötkatt!


Jobbhelg.

Ska jobba ikväll. Jobb imorgon oxå. Så där rök halva helgen, men ledig på söndag och då är det en massa planering som står på schemat! Åååh, längtar tills på söndag!

Bröllopsfunderingar.

Det är inte det enklaste att planera bröllop. Har inte ens en aning om vilken klänning jag vill ha, och jag känner hur paniken smått börjar infinna sig. 6 månader kvar tills bröllopet. Såå snart! Men tror jag har ganska klart för mig vilka blommor som ska vara i min bukett iaf. (Alltid något).

Även kikat en del på brudslöjor, ja en sådan ska jag såklart ha. Det ska vara ett väldigt traditionellt bröllop, fast med lite små ändringar. :)





Den sista är väl mer i min smak. Men man vet ju aldrig. :)


Matlagning snart.

Hemma igen. Har fått mig en promenix idag med. Så bra då, nu kan jag svulla o ta det lugnt resten av kvällen. :P
Borde dock ställa mig vid spisen snart och laga mat. Känner ingen direkt inspiration men hungrig är jag ju. Och biffar, potatis, stekt lök, gräddsås, lingon, ättiksgurka och mjölk är ju för jävla gott.



Välförtjänt...

Idag är en ny dag. Full av möjligheter, yada yada... Tog mig en liten sovmorgon. (väl behövligt). Dock förstod inte min kära vännina detta, så hon passade på att skicka sms strax efter sju, och vid 9 så ringde hon. Men men. Fick sova till nio iaf.

Gårdagskvällen spenderades med att spela super mario i ca 2 timmar. Sedan var det bara mys i soffan. Avslutningsvis så fick jag massage i en hel timma av älsklingen. Underbart! :)




Yum yum. Älskar glögg. :)


Ge mig värme tack.


Prickigkorv.



Sveriges tråkigaste pålägg!


Morgon där ute. Pigg och vaken!

Blev att stiga upp tidigt idag. Trots att man är ledig. Men gör inget. För nu har jag fått min morgonpromenix, och kaffet är strax klart.

Älskar tidiga mornar, när man är ledig. Att bara göra ingenting är underbart ibland. Och det är så min dag idag kommer att se ut. Inga större projekt. Baka frallor som vi ska ha till soppan är det enda. Annars bara vila mig!



Tisdagsgåva!

Inte att förglömma! Min goa jobbarkompis hade varit på stan en snabbis. O så kom hon med gåva till mig! Älskar presenter. Men vem gör inte det?



Knästrumpor. Myspys att ha denna årstid. :) Dom är lila... Även om dom inte riktigt ser så ut. Hum.

Sugiga tisdag.

Tisdag, tisdag, tisdag... Egentligen veckans absolut tråkigaste dag. Det händer nästan ingenting. Men så slår klockan 21 och då vet alla vad det är dags för! Desperate. En av mina 3 absoluta måsten i veckan. Är lite löjlig med, för jag måste alltid duscha, raka benen o vara "fin" när jag ska kolla på det. Hmm... Kanske är för att jag gillar dom så skarpt och besitter några egenskaper av en var?

Ikväll ska vi äta lax. (Älsklingen skalar potatis) Sedan blir det pajbak. Mums. Älskar smulpaj... Och givetvis MASSOR av vaniljsås. Yepp!

Loppis it is!

Ska bara dricka upp mitt kaffe. Sedan ska jag och älsklingen åka på loppis. Har även flätta mitt hår. Eller ja, delvis iaf. Ska under en veckas tid ha ngt med flätor i håret. Så idag är det en tofs med fläta runt, och så är luggen inflätad.
Vet inte ens varför jag råkade säga det. Gillar inte ens flätor. :S Aja, återkommer senare ikväll. Ska ju fira våra pappor oxå. :)

Tjing!

Snart matdags och eftermiddagshäng.

Dags för matlagning här nu. Potatismos och wienerkorv. Orkar inte avancera. Iofs, rätt jobbigt att skala potatis. Inte vidare snällt emot naglarna heller. Men men, vad gör det? Gott är det ju!

Just ja... Måste ringa älsk o be honom handla linogn. Typ nu.

En cigg på ballen.



Ja, vi tar oss en ciggeluring. ;)


Kaffe.



Ibland är det enda man behöver en kopp kaffe...


Fröken duktig pausar.

Ah, har flängt runt som en illbatting här idag. Började lite lätt med att jag torkade av bordet i vardagsrummet. Sedan blev det dammning på hög nivå runt om i lägenheten. Plockat med blommor o dragit fram dammsugaren. Passade även på att städa ur kylskåpet och diska upp. Puh! Handlat har jag oxå hunnit med. Så idag *klapp på huvudet* ska jag belöna mig själv. Tror jag ska be my man 2 b att handla julmust efter jobbet. :)

Tog mig även ett långt och avslappnande bad. Gött när man har lite tid att spendera på sig själv. Inte sant?

Frunch.

Har jobbat 2,5 timmar idag. Önskar att ALLA arbetsdagar såg ut så. :) Men icke! Åt inget innan jobbet, så när jag gick hem så smet jag in i affären och handlade frallor. Mums! Så har ätit en enorm "frunch" idag. Frukost/lunch kombinerat.


Otroligt okul.

Sitter o väntar på att posten ska komma. Hur tråkigt får man egentligen ha det? Vänta på räkningar lixom. Skoj.



Jag ser det snöa.

Jaha. Hann knappt ens tänka på om det skulle komma snö idag eller inte. Nu snöar det. Dock yttepyttelite. Men snö är det ivf. Ser mest ut som små mjäll som virvlar runt dock, så det kommer nog inte att lägga sig. Gött gött!



Detta är INGET jag längtar efter just nu.

Bring it on!

Gomorron. :) Eller god förmiddag är kanske bättre och mer korrekt. Klev ur sängen för en dryg timma sedan. I em väntar jobb. Så just nu förbereder jag mig endast för att tralla iväg till mitt arbete. Iofs, lär väl inte tralla direkt. Men ni förstår vad jag menar. :)

Har lyckats peta i mig 3 koppar kaffe, en liten bit kladdkaka, 3 cigg och 1 snus. Det är en bra start på dagen. Inte sant?
Har även lyckats matcha ihop mina kläder o kleta smink i mitt annars så tråkiga ansikte. Så nu är jag redo för dagen. Bring it on.

Dock är jag lite småsnuvig. Men det är ju alla oktober-februari. Inte sant?


Mätt och belåten.

Sådär, precis avslutat min lyxmiddag. Matlåda. :P Tacopaj och julmust. Drack direkt ur flaskan oxå. Jajemen. Gott var det iaf.
Snart väntar jobb. Vilket betyder att jag måste bege mig ut i denna kyla... Oh well. Allt har sin tjusning.

Sötsug.



Ge mig!


November. Redan?

Jaha, vart tog hösten vägen? Är det bara jag som tycker att den rusade förbi i väldig fart? Snart är det ju jul IGEN. Ååh... Iofs, jag tokälskar julen, det gör jag. Allt mys och pyssel som hör till. Men ändå. Jag vill kunna njuta av alla 4 årstiderna.
Varför är man alltid påväg till nästa grej? Någon som kan förklara det för mig. Skulle gärna önska att det fanns mer tid att stanna upp och bara leva i nuet. *Suck* får ta och göra det. Idag är det måndag. En underbar sådan. Njuter för fullt över att jag inte börjar jobba förrens kl 15 idag. Lovely.

Men ändå. November... Julklappar ska köpas. Iofs, kul att shoppa presenter och julklappar. Jag älskar det. Och glögg, julmust, pyssla med julkort... Planera julen. Ska vi fira hos oss i år eller?
Ah time will tell. Men fort, ja det går det iaf.




Helguppdateringar.

Gomorron. Så var det måndag igen! Helgen har varit underbar. Har tillbringat den med min älskling. :) I fredags så var det halloweenfest. Och vi var utklädda till vampyrer. Oh ja.



Sedan i lördags var det dags att fira. 1½ år har vi tagit oss igenom nu. Inte illa! Och om det har hänt mycket under denna tid? Oh ja. Vi är mitt uppe i planeringen till vårt bröllop. Så 1½ år är bara en liten bråkdel av den tid vi kommer att få ihop. :) Love, love, love!


RSS 2.0