Bill & Bull. (Hugo & Klara)



Lika som bär. Trivs i viss mån i varandras sällskap. Rödafaran får klara sig själv. Nehe, måste leta upp klänningar till Angie och Sandra. Inte det lättaste vill jag lova! Måste nog beställa ifrån nätet med. Hum, alltid klurigt med stl då. Men men, nu får dom inte gå upp eller ner mer förrens efter den 29e maj. Punkt o slut.


Cat attack!



Kittlades som fan. Nu, mer kaffe.


Borde, skulle...

Borde börja lägga in mer bilder här.. Men har lixom haft noll motivation att fota ngt öht senaste veckorna. Oh well, det kommer väl tbx.
Nu ska jag få massage av min älskade. Toodles!

Uppfräschning.

Nyss varit ute och söndagsåkt en runda. Hämtade även ut mina grejer som jag beställt. Så nu har jag tagit en lååångdusch med kroppsskrubb, nya krämer och grejer. Känner mig som en ny fräsch människa. Dags att testa nya nagellacket som inköptes. Fint ska det va!


Glasögonfunderingar.

Märker hur jag sitter och kisar med ögonen när vi glor på skidorna. Kan vara så illa att jag JAG! Behöver ett par extra ögon. Sådana med glas... Åååh. Dumt.

Soffhäng & internetshopping.

Precis klickat hem diverse varor. Behövde lite nytt till de kommande dopen. Ja, först mitt eget och sedan lilla Sams. :)
Så förhoppningsvis så blev det iaf något som jag kan använda. Bara att bita ihop och ha tålamod ett par dagar.

Spelandet idag då? Gick inte alls. Hästarna var för söliga, och lotto lottade då inte fram rätt nummer på bollarna.
Men men. Tur att man är rik på kärlek iaf. ♥

Sleeping time.

Sitter med min vaio i soffan, har precis kikat på efterlyst. Nu? Dags för sminket att tvättas av, tänderna ska borstas. Sedan krypa ner i sängen med min amelia och få massage av min Marcus. :)
Imorgon blir det jobb i 14 timmar. Men sedan är jag ledig i 3 underbara dagar...! (Som säkerligen går fööör snabbt)

Najti najti!


Måndag.

Jaha, ledig idag. Och feberfri! Men hänger nog mest i soffan ändå. Är helt slut. Funderar på att shoppa lite. Kan väl unna mig ngt fint? :D

Pommes och piggelin.

Fortfarande sjuk. Men har iaf en underbar pojkvän som pysslar om mig. :) Hoppas på att jag är piggare imorgon. Vill kunna göra något när jag är ledig. Baka, städa, dona och fixa... Avskyr att inte göra någonting flera dagar i rad. (en dag so far). Men ändå. Rastlös. Ååh...
Fick mcdonald's mat innan. Burgare iaf, pommesen åt Marcus upp. Sedan när dom nästan är slut säger han "ska du inte ha dina pommes?" Eh, nej, någon annan åt ju upp dom. (Han tittar på mig med orolig blick). Fan, han är nog inte dresserad... :P
Men fick honom att knata till konsum och inhandla ett helt pkt med piggelin till mig iaf. Har ätit 2st so far. Ska be honom hämta en till nu.

Jag- Älskling, kan du hämta en liiin till mig?
Marcus- En till lin?
Jag- Mmm...
Marcus- Mm...

Bra, lite dresserad är han iaf. Humpf!

Testar camen i datorn.



Sitter o väntar på min burgare. Hungrig, men ingen matlust.


Sjuker.

Usch, mår inte alls bra idag. Ont i huvudet, i kroppen, och feber. Usch och blä. Blir att hänga inne idag och piggna till. Soffa, kaffe, TV. Jag klarar mig.

Eftermiddagshäng i soffan.

Hemma! Underbart att komma hem och det är ljust ute. Tack Jenny för skjutsen hem, palla gå i snö? Sitter i soffan med min nya lilla favorit. Sony vaio. Ååh, så skönt med en laptop. Käkar tom & jerrykex. Blir nästan lite nostalgisk.


RSS 2.0