Julklappar.

Detta ständiga bekymmer. Så många att köpa till! iofs, gillar att handla den komersiela skiten. MEN till Marcus är det omöjligt att hitta ngt. Det enda han har önskat sig är strumpor. Mhm, strumpo? Fan va skoj då. Not.
Men men, kanske ska köpa 50 par strumpor o slå in i olika paket. Då önskar han sig nog ngt annat till nästa år. Moahaha.

.

Då är man uppstigen nu då. Var iofs uppstigen för ca 1 timma sedan. Ska jobba vid kl 14, men innan dess har jag lite att dona med. Ska byta lakan i sängen etc. Fun, fun.

Nehe. Fylla på min kaffekopp är prio ett. Sedan blir det ett bloss på balkongen. Adios!



Gomorron.

Jobbade natten inatt. Så nyss uppstigen. *Yawn* Märks att man inte är 23 längre! Oh well. Soffhäng och så får min älskade laga mat åt oss. Dexter, dexter och så ett avsnitt till av min absoluta favoritmördare. Dexter. Nämnde jag det?


Bakdags.



Nu ska det bakas scones! Serveras när älsklingen kommer hem ifrån jobbet. Gott gott.


Gomorron.

Sitter i väldigt slappiga kläder just nu. Kaffet står bredvid mig och tankarna far runt i huvudet. Borde nog ta fram dammsugaren snarast...
Skulle jobbat natten tills idag. Men nehe, det blev lite ändringar där. Så kommande natt (alltså inatt) så får jag ta mig i kragen och jobba ist. Var sååå längesedan jag jobbade natt. Ska bli spännande!



Taco-time.

Nu står blivande maken vid spisen. Vi har varit tur och retur med lilla Klara på djursjukhuset. Plockat bort hennes 4 stygn. Hon hade en liten knöl på magen som vi skulle hålla koll på sa dom. Jaha tänkte jag. Då blir det nog en vända till om ngn vecka. För sådant slår ju alltid fel.

Men men, nu är nog maten klar! Så tacos och dexter nästa!


Kärleken och jag.


Uttråkad. Ja då gör man kollage!


Min kärlek!


Matdags. Kurr i magen.


Rosor.




Julkänsla?

Uppdaterar inte allyt för ofta. Men det är så mycket annat som ska ordnas med. Just nu är prio ett att få tbx min julkänsla. Tappat den ngnstans längst med all stress. *Suck* Nåja. Ska ta ett varmt bad och lyssna på lite julmusik. Kanske hjälper?


Godmorgon!

Jag har redan hunnit med att vara flitig idag. Jajemen! Suttit och fixat endel arbetsgrejer. Där ser man! Tänkte spendera tid i soffan med en bra bok strax. Ska bara vara ledig idag. :) Tjing!

RSS 2.0