Booooring.

Usch! Detta känns som den mest bortkastade lediga fredagkväll någonsin! Finns verkligen noll att göra.. Jag ligger på sängen med min vaio. O Marcus sitter vid datorn på kontoret. Jippi yäy. Fy va tråkigt man kan ha. Inget planerat imorgon heller. För något ullared ville mr Marcus då inte till. Bleh, bleh. Kunde likaväl jobbat denna helg ist för nästa. Nåja, ska inte gnälla. Kunde varit värre.

Tjipp!

2 våffeljägare.

Ååh! Nu har jag o min far varit o handlat våffeljärn och div tillbehör. Var ett jävla stimmande uppe på maxi kan jag lova. Vi sprang fram o tbx. Och lättare var det inte att hitta våffeljärn. Slut, slut o slut. Dock fann jag ett tillslut. 200 spänn. Som hittat. Lär bara användas idag ändå. Är EGENTLIGEN inte så überförtjust i denna skapelse. Men strax ska d bli våffelfest på gamla norrvägen 12a. Mamma den tråken skulle fixa några tandfasader så hon fick icke äta. Jaja, slipp då. :P

Borde dansa en snabbvals med dammsugaren oxå. Men orkar jag det? Har faktiskt funderat på detta sedan jag klev upp imorse. Hade lixom bestämt att nej, idag ska jag INTE städa. Det får tas imorgon, eller på lördag... Ni fattar va?

Nehe. Fixa våffelsmet(mix) o duka fram lite kanske. Blev inköp av nya blommor oxå. Kan man låta bli? Nej precis.

Saknar o vill ha sommar pronto!












Torsdag.

Bänkad vid min stationära dator idag. Är inte allt för vanligt. Tranan hade gjort ett stopp här inatt och fyllt mina o Marcus strumpa med godis. Man blir aldrig för gammal för godis? :)

Ska köpa våffeljärn om ett litet tag med. Aldrig varit speciellt förtjust i våfflor. Men konstigt nog så har jag världens cravings efter det idag. Vuxenpoäng! Rödvin får dock vänta...

Nehe, ska väl bädda sängen o mata odjuren. Tjipp o hoj!

Nu är det dags för...



Oh ja.


Ååh, så schlappt!



Så glad blir man när man upptäcker att nya amelia har ramlat ner i brevinkastet. :D Nu soffhäng för hela slanten!

Beställning av klänningar. Check!

Har nu beställt 2 fina tärnklänningar i svart. I like it! Dock ska jag leta vidare efter iaf 2 till så jag har någon som helst valmöjlighet. Vad Angelica o Sandra tycker struntar jag i. Det är bara för de att gilla läget lixom. :D

Precis ätit min andra portion med yoggi & start. Gott och onyttigt, precis som jag vill ha det!

Mitt liv passerade revyyyyy!

Allting har börjat bra idag. Kunde kompa 2 timmar på jobbet idag, vilket gjorde att jag slutade 16:00 istället för 18:00. Och imorgon kompar jag 4 timmar. Vilket resulterar i att jag är HELT ledig imorgon. Så skönt! Allt jobb lönar sig till sist. :)
MEN nu till det fruktansvärda. Idag när jag & Marcus kom hem ifrån jobbet så samlade jag som vanligt ihop posten för att kolla på den senare, efter jacka och skor är av.
Då ser jag något hemskt och paniken börjar växa. Ett brev ifrån KRONOFOGDEN. HJÄLP!! Ser mig själv i lyxfällan, och Mathias skällande på mig på sitt föräldrasätt. Ropar på Marcus, o sedan kollar jag ner för att se om det är till mig eller Marcus brevet är. MEN då händer något fantastiskt. Brevet hade kommit fel. Det är inte JAG eller MARCUS som kommer dyka upp i lyxfällan. Det är en granne! Ååh, så jävla underbart. Och det känns som jag fått en ny chans att leva. :D Stackars granne dock. Men fan så skönt det kändes. Jag vill då inte ha några anmärkningar. Vill inte ens få brev ifrån inkasso. Usch o fy.


Dammsugare & dammvippor.

Städ pågår för fullt. Eller jag har uppehåll, är ju the hills weekend på MTV. Så pausar med jämna mellanrum. :D
Marcus sköter disken. Precis som det ska vara.

Igår var jag, Marcus, broder och Vickan hos mamma och käkade. Jag o Marcus hade köpt med oss ett kanongott kaffe med. Yummi!

Nu ska det städas klart och beställas klänningar. Tjipp!

Tisdag.

Gokväll! Fick bannor idag för att jag inte uppdaterar om mitt liv tillräckligt ofta. Så nu så. Sitter i soffan o glor på förkväll, ska in i duschen när Marcus behagar att kliva ur. Va o solade efter jobbet idag. Skönt som fan. Men fick nog ingen färg. Så ett par gånger till, sedan så kommer det väl att anas lite brunt i min hy.
Hehe, Marcus the klant glömde sitt halsband i solariet, så det kom han på när vi kom hem. Så upp i ilfart till simhallen, och han fick tbx det. Fyfan så kass han är på att hantera en "krissituation" hahaha. Aja, han är söt ändå.

God söndag.

Jaha, så var ännu en helg över. Bleh på det. Men haft en toppenhelg så ska inte klaga. I fredags tvingades Marcus med till ett välkännt svenskt inredningsvaruhus. :D Köttbullar, potatis och mjölk är obligatoriskt!
Blev endel småshoppande. Bla en ny matta till vardagsrummet, Marcus hällde ju ut ett glas apelsinjuice på den förra. Gjorde mig ingenting. Alltid kul med nytt!

Igår jobbade älsklingen, och jag var och tvättade, och städade. Fyfan så trött jag var efter allt. Gällde ju att inte sacka ihop! Fiiifan. Hästarna gick åt fanders med. Jävla norge.

Idag blev det sovmorgon! Åååh, så jävla skönt. :D Sedan blev det biltvätt och städning. Bytte även en lampa. Och nu sitter vi och klottrar ner namnen till bordsplaceringen. Ååh, drygt 2 månader kvar tills man ska rulta in i kyrkan. Love, love, love!

Nu är det soffmys som gäller för hela slanten. Börjar jobba 07:00 imorgon. Ujuj. *Gäsp*

RSS 2.0